Documentaire: ‘Tussen Bitch en Bambi’

In de documentaire volgen we vijf vrouwen die dagelijks met een dilemma te maken hebben in de zoektocht naar wat hen gelukkig maakt: carrière, liefde of allebei.

In de 3Doc Tussen Bitch en Bambi volgt Bram van Splunteren vijf vrouwen die worstelen met de zoektocht naar wat hen gelukkig maakt: carrière, liefde of allebei. Steeds meer sterke, ambitieuze, carrière gerichte vrouwen komen moeilijk aan de man. In de grote steden is een vrouwenoverschot aan het ontstaan, omdat er meer vrouwen dan mannen studeren. Hoe gaan vrouwen tussen de twintig en de veertig hiermee om? Stellen ze te hoge eisen? Zijn ze te bambi of juist te bitchy?

Ze zouden graag het lieve meisje met bambi-ogen willen zijn in plaats van de harde carrière gerichte vrouw, maar durven zich vaak niet kwetsbaar op te stellen. Want alleen zelfverzekerde mannen met overwicht kunnen hiermee omgaan. Is dat misschien een bijkomend probleem? Zijn zulke mannen er niet genoeg?

Kinderwensen en datingsites
Bram van Splunteren volgt vijf vrouwen die worstelen met het dilemma. Het zijn vrouwen in de leeftijd tussen de twintig en de veertig die wel open staan voor een relatie, maar nog niet de ware hebben gevonden. De vrouwen gaan staan verschillend in het leven, van happy single, onvervulde kinderwensen en datingsites.

Bekijk de documentaire hier.